Seskarö

Vad kul, jag blev bokad till Seskarö och zumba, den 25/1 kommer jag att vara där. Det ska bli jätte kul, jag ska sätta ihop en egen lista till den gruppen, det blir sommarens uppvärmning och annars en lite ”lugnare” zumba timme. Fart måste vi ha, zumba skall gå som en våg, lugnt, tempo, lugnt osv men lite lugnare än det vi annars kör.. Det är många nybörjare, en del som skulle vilja zumba men törs inte komma andra som har zumbat men det är länge sen. Så det ska bli riktigt roligt att få åka dit.

Övandet av Gold fortsätter, det blir bättre och bättre. Jag har gjort om lite i låtarna så det blir mer logiskt… för mig iallafall 🙂 Sen byter jag ut ett par tror jag av de jag tänkt mig…… vi får se.

Oh sen hittade jag två nya koreosar till fysio zumban, den ena sitter nästan och den andra halvt om halvt. Men jag har ju några dagar på mig dit. Tar in marenguen iallafall. Sen får vi se om jag hinner med låt 2. Man ska ju bara byta ut en i veckan…. men jag känner att en av mina favvo låtar har hängt med så länge nu så de stryper mig om jag kör den igen 🙂  Förra veckans Proud Mary gick hem så det stänkte om det 🙂

Zumba lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s