Hemligt uppdrag

Hållit på med mina kära koreografier igår, nu har jag nog äntligen hittat en bra ersättare till Proud Mary, har ju haft en tidigare men var inte riktigt nöjd med den. Nå den får ligga en stund så tar jag den vid ett senare tillfälle. Bara att öva in den nya nu.

Betos warm up är rätt hård. Håller på med den oxå, har tonat ner de jobbigaste partierna, det måste ju passa alla något så när. Har en färdig låt till små kidsen, de stora är färdig skriven och jag har tittat lite på den men ska börja med den oxå.

Vi ska ju göra några uppträdanden med både kids och Gold. Först den 21 a Maj på Haparanda revyn, vi är ”pausfåglar” då kör vi stora gruppen kids och Gold. På Nationaldagen kör jag båda kids grupperna och från Fysioteket. Ska bli kul, då har vi något att se fram emot.

Ja just ja, jag var på lite hemligt uppdrag igår, jag var och zumbade på ett 30 års kalas, det var två 30 åringar där som fick vara med och zumba. Körde en låt var med dom och sen en gemensam riktig sing a long sång så att alla på festen oxå kunde vara med. Tror festen kom igång lite mer efter det 🙂

Ja ja nu ska vidare, titta lite koreos sen kommer Kirsi, den andra zumba instruktören här i Happis. Jag ska visa ett program till henne innan jag ska till jobbet. Fast förresten, vi är ju inte två längre, vi är numer 3, Rollo är nybakad och kör på Korpen, vill jätte gärna prova hans zumba oxå men hinner ju aldrig, antingen jobbar jag, zumbar eller så har jag kör. Men men en vacker dag blir det med.

Zumba lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s