Oj vad vi gjort mycket!

Det har hänt en hel del sen jag bloggade sist. Zumba kids har haft sin avslutning förra veckan, zumba Gold hade jag sista passet denna vecka. Vi har uppträtt på stadsfesten med båda kids grupperna, de var hur duktiga som helst. Jag är så imponerad av mina kids. Dom har scen nerver som heter duga. Men den jag är mest imponerad av är en liten tjej som var så blyg och rädd när hon kom första gången förra hösten att hon inte vågade stanna ensam med mig. Hennes farmor var med. Hon kämpade och tar sig framåt. Nu står hon inför en massa människor och uppträder, hon var med mig längst fram när jag hade ett kids pass för hennes förskola, hon var med och visade. Tänk vilken skillnad va! Här kommer några bilder från stadsfesten. Klicka på fotona så blir de större 🙂

Little stars, 4-6 åringarna

littlestars

Big Stars 7-11 år

bigstars

DSC_0199_1

Publiken zumbar 🙂

IMG_4141

Vi körde även Warm up från fysiotekets sida 🙂

warmup2

Den veckan var hektisk, det kändes att jag knappt hann gå på dass! Jag hade avslutning med kidsen, extra övningar med rock kören eftersom vi oxå skulle uppträda på Stadsfesten. Vi hade extra övningar med Fysioteket, jobbade där emellan. Men det blev en riktigt rolig dag, så det var värt att stressa lite extra.

Denna vecka som gått har inte varit mycket lugnare. Jag har haft någon form av zumba varenda dag förutom tisdag, då skulle jag haft mitt fysiotekspass men jag jobbade. Men alla andra dagar har det varit nått. Måndag, som sagt sista passet med Gold gänget, Onsdag, Marielundsskolans förskoleklass, Torsdag, zumba på stationen med ungdomarna där och igår hade jag sista inbokade ”extra” zumban. Jag hade zumba med The Belivers, vår kör från handikapp Omsorgen. Då passade jag på att första gången hålla zumba Gold Chair, jag testade tre låtar. Kul var det och svettigt blev det. Jag höll nu inte enligt Gold men vår kör är det lite fart i och inga gamlingar så det passade nog dom att liva upp stämningen lite.

Så här såg det ut 🙂

11403353_10205968890315824_3945526810862168411_n

1480710_10205968890675833_6176956489644278560_n

Trevlig sommar alla och……

Zumba lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s