Zumba på Cape East

Haparanda har ju tagit emot mycket flyktingar den sista månaden och jag kände att jag vill oxå göra något för dom. Så jag erbjöd mig att komma upp på Cape east och ha zumba där. Första gången jag var så slutade allt med att jag fick dansa arabiskt, då fick jag prova det. Men då såg jag att barnen älskar att zumba.

Igår var det dags igen, denna gång hade jag lite mer kött på benen. Barnen först. Nå det visste jag att det går inte att ha ett regelrätt zumba kids pass med karta och så vidare. Dels kommer det att bli språk problem och de är alldeles för många! Men till att dansa behövs inget språk. Och vilken grej, vi dansade, skrattade och hade kul ihop. Jag hade mellan varven en lite parvel i famnen. Vem kan motstå såna ögon, han dansade framför mig och sjöng hela tiden, han sken som en sol. Sen när han sträcker upp sina armar och vill dansa med mig vem kan motstå en som lite grunkemoj. Det är ju bara att plocka upp honom i famnen, dansen får gå som den vill, knäet håller inte riktigt men skit i det. Han var ju gudomligt söt!!! Jag kunde skänka dom en stund av glädje, de fick ha kul och bara glömma. Jag älskade varje minut av det.

Jag hade ju även zumba Gold med kvinnorna, det var nästan lika roligt. Vuxna är ju lite mer blyga men de var med, det provade och verkade ha riktigt kul. Men barnen ville inte ge sig, de hoppade framför oss hela tiden. Jag sa åt dem flera gånger men jag har svårt att köra bort barn. En del kvinnor blev mer avslappnade andra blev irriterade. Så där måste jag föröka få lite mer organisation! Men det var kul, riktigt kul 🙂

Zumba Lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s